gossaritexas.blogg.se

Vi är två gymnasie elever från Wilhelm Haglunds gymnasium, som kommer blogga om våran APL resa till Texas

Andra dagen

Idag har vi suttit på kontoret och tittat på en lean kurs som var fyra tinnar lång. Vi åkte och åt lunch med ingenjörerna på fabriken. En av dem var från Sverige, det var skönt att kunna fråga honom om lite saker. Sedan fick vi en rundvisning av fabriken av en ingenjör.

Efter den mer djupa inblicken i produktionen så berättade vår handledare om våra projekt som vi ska börja på imorgon. Hon tyckte vi såg trötta ut som vi är också så hon hjälpte oss att knappa in ett walmart där vi handla frukost och middag. Sedan kuska vi hem i vår fin fina bil. när vi kom hem till hotellet sätt vi och spela kort i 3 timmar och nu ska vi nog titta på en film.

Här kommer lite bilder. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Ingvar
skriven :

Fina bilder. Hoppas ni får en bra handledare och att projektet går bra. Skönt, gissar jag, att det finns en svensk där som n kan fråga och prata med. Får ni fixa era frukostar själva? Frukost brukar väl inte ingå när m<n bor på hotell i USA. Ha det jättebra!/Ingvar

Svar: Frukosten ingår, bara det att det var en påse med havregryn och några tillsatsämnen som man sedan hade varm vatten på. Vi båda kände att det var en bättre ide att införskaffa egen frukost. framförallt så blev våra magar mycket gladare. ;)
svenskagossariusa.blogg.se