gossaritexas.blogg.se

Vi är två gymnasie elever från Wilhelm Haglunds gymnasium, som kommer blogga om våran APL resa till Texas

Första helgen!

TjäääNNa

Först måste jag be om ursäkt för vi inte bloggat på ett tag. I fredags åkte vi till ett ställe som heter Suger land där skulle vi gått på bio men vi förstod snabbt att vi var för trött så efter vi hade gått runt en snabbis på en stor galleria som ligger där så begav vi oss hemåt.


Lördags förmiddagen plockade vår chaufför upp oss för att köra oss till NASA:s anläggning här i Houston. Chauffören som visade sig vara en medelålders kvinna var chockad hon hade inte förväntat sig att vi skulle vara så unga. Riktig Service var det öppnade och stängde dörren åt oss. Ben platsen var underbar till och med Gabriel kunde sitta med utsträckta ben!

Själva huvudbyggnaden var kanske inte de roligaste men när vi åkte med tran train så fick vi se hela området och gå in och titta på kontroll rummet tär det var en gubbe som pratade de var väldigt intressant. Vi fick också se en väldigt stor raket. Det var intressant motorernas utblås var enorma.

Vi spendera söndagen med att åka till Suger land och gå i den stora gallerian. Det var roligt att titta på alla olika menisker som var där och se lite fina sportbilar finns gått om dem här i USA. Vi gick på bio och såg I Frankenstein den var riktigt dålig inte att rekommendera.. Bion i sig var väldigt stor och man hade inte några bestämda platser i salongen så de var bara att gå in och sätta sig var man ville.

På hemvägen provade jag axelrationen på bilen om de är någon som vill ha en fyrhjulsdriven SUV som är bekväm att köra och automat men man kan ändra till paddlar skulle jag rekommendera en SUBARU outback.

De är lite drag i den!  ;)
 
Fick en bild på KRAVAN! ;D
 
Dem kör små bilar i USA... :)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Syster Malin
skriven :

Kul att läsa vad ni håller på med. När jag var på bio i Chicago var biosalen också enorm. Vi var självklart tvungna att köpa största biosnacket vilket bestod av 2,5 liter kola i pappersmugg (vilket var rätt svårt att dricka) samt säkert 10 liter popcorn. Allt verkar vara stort i staterna! :-)